Chci poprosit vás všechny co ještě nehlasovali, aby mi prosím hlásly na těchto odkazech:) →

Potřebujete někde hlásnout? nebo něco jiného ? Pište do →Reklamy

Hodnotím vaše blogy | Volte obrázek na červenec | Hot or Not - July

Reklamy výherců VGS:

↓↓↓
od: 08/05-2010 do: 08/07/2010

Filmografie Giovanniho

5. února 2010 v 19:48 | DominiQa |  Giovanni Ribisi - Parker Selfridge
2010 -Rumový deník (The Rum Diary) role: Moberg
2009 -Avatar role: Selfridge
2008 -Going to Whatstock?
2007 -Neznámý svůdce (Perfect Stranger) role: Miles Haley
2006 -Kořeny mafie (10th & Wolf) role: Joey
2005 -Zmražená pojistka (Big White, The) role: Ted
2005 -My Name Is Earl role: Ralph Mariano
2004 -Let Fénixe (Flight of the Phoenix) role: Elliott
2004 -Svět zítřka (Sky Captain and the World of Tomorrow) role: Dex
2003 -Zelené peklo (Basic) role: Kendall
2003 -Návrat do Cold Mountain (Cold Mountain) role: Junior
2003 -I Love Your Work role: Gray Evans
2003 -Ztraceno v překladu (Lost in translation) role: John
2003 -Inkognito (Masked and Anonymous) role: Soldier
2002 -Nebe (Heaven) role: Filippo
2000 -Riziko (Boiler Room) role: Seth Davis
2000 -60 sekund (Gone in Sixty Seconds) role: Kip Raines
2000 -Téměř dokonalý zločin (The Gift) role: Buddy Cole
1999 -Jiná láska (The Other Sister) role: Daniel McMann
1999 -Smrt panen (Virgin Suicides, The) role: vypravěč
1998 -Phoenix role: Joey Schneider
1998 -Zachraňte vojína Ryana (Saving Private Ryan) role: T-4 Medic Irwin Wade
1998 -Scotch and Milk role: Marty
1997 -Lost Highway role: Steve 'V'
1997 -Posel budoucnosti (The Postman) role: Bandit 20
1996 -To je náš hit! (That Thing You Do!) role: Chad
1995 -Požírač mozků (Outpost, The) role: Scott
1994 -Přátelé (Friends) role: Frank Buffay Jr. / ...
1993 -Walker, Texas Ranger (TV) ("Walker, Texas Ranger") role: Tony Kingston

 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama