Chci poprosit vás všechny co ještě nehlasovali, aby mi prosím hlásly na těchto odkazech:) →

Potřebujete někde hlásnout? nebo něco jiného ? Pište do →Reklamy

Hodnotím vaše blogy | Volte obrázek na červenec | Hot or Not - July

Reklamy výherců VGS:

↓↓↓
od: 08/05-2010 do: 08/07/2010

Filmografie Joel

5. února 2010 v 19:49 | DominiQa |  Joel Moore - Norm Spellman
2009 -Avatar role: Norm Spellman
2008 -Wieners role: Greg
2007 -Shanghai Kiss role: Joe Silverman
2006 -Umění musí bolet (Art School Confidential) role: Bardo
2006 -Král videoher (Grandma's Boy) role: J.P.
2006 -Chundelatý pes (Shaggy Dog, The) role: Pound Employee
2006 -The Elder Son role: Kenny
2004 -Vybíjená: Běž do toho na plný koule (Dodgeball:A True Underdog Story) role: Owen
2004 -Dr. House (House M.D.) role: Eddie
1997 -City Guys role: Hoover
1996 -Foxfire role: First Geek
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 LanQka | Web | 5. února 2010 v 19:51 | Reagovat

skvělý :D

2 *_*IvulinQ*_* | Web | 5. února 2010 v 19:52 | Reagovat

Ahoj,zvýšila jsem ti návštěvnost o jednoho človíčka,uděláš to samé i ty pro mě?Stačí,když klikneš na web a hned zase odejdeš!Předem děkuju!

3 Taylorčinka | Web | 5. února 2010 v 19:53 | Reagovat

ahojky =) prosím hlásneš mi? jsem tu jako Taylorčinka: http://eli-cool.blog.cz/1002/s-o-n-twilight-blog-2-kolo

4 draacice | E-mail | Web | 5. února 2010 v 19:53 | Reagovat

ahojky moc prosim sem ve finale sonp hlasni mi prosim tady: http://jakvidimesvet.blog.cz/1002/finaale-sonp#komentare

sem tam jako draacice

kdyz budes potrebovat taky hlasnou  ozvi se mi na webu rada oplatim :) dekuju predem :)

5 Tweety* | Web | 5. února 2010 v 19:54 | Reagovat

Ahojky.. :] Strašně moc prosím, prosím a prosím o hlásek ve finále SONB → http://nej-blogissek.blog.cz/1002/finaaaaleeeee-sonb !! Budu ti maximálně vděčná a moc ráda oplatím.. ♥ Děkuju ti moooc, jsi zlato !! :] ( jinak pokud jsem otravovala nebo možná přehlídla odkaz REKLAMY, tak se předem omlouvám..! )

6 Anne | Web | 5. února 2010 v 19:57 | Reagovat

Máš moc pěkný blog :-)

7 Mary | Web | 5. února 2010 v 19:58 | Reagovat

Super! :-)

8 Contessa Bella | Web | 5. února 2010 v 20:02 | Reagovat

ahojky..předem se omlouvám za reklamku..vim že to je nepříjemný ale tohle mooc potřebuju :)..mohla bys tady http://blueboard.cz/hlasovat-j5o4 hlásnout pro "Povídka č. 7"?? hroozně moc by mi to pomohlo..když budeš ty něco potřebovat tak písni a já ráda pomůžu..vážně promiň za reklamku ale je to mooc důležitý (pro mě) :)) páá

9 LanQka | Web | 5. února 2010 v 20:03 | Reagovat

prosím... mohla by jsi u těch míst, kde máš zdroj pandora-avatar uvést zdroj náš?? ona, to toiž zkopírovala... překlad byl náš... nevím, jestli už uvedla zdroj... nicméně, má na blogu že(pravděpodobně) porušuje podmínky používání

10 LanQka | Web | 5. února 2010 v 22:29 | Reagovat

no... stačil by hlavně tento článek: http://avatar-2009.blog.cz/1002/banshee-rookery-doupe-ikranu
ale přesto velice děkujeme ;-)

11 neytiri ●•٠· AffS ♥..*..your lowe | Web | 6. února 2010 v 8:23 | Reagovat

téda toho je

12 pandora-avatar | 6. února 2010 v 11:47 | Reagovat

pěkný dess :-D

13 Emmeine | Web | 6. února 2010 v 11:54 | Reagovat

Zajímavý.
A můžu se jenom zeptat KDY tu budou ty dessigny na obědnávku? :-)

14 Flory | Web | 6. února 2010 v 13:13 | Reagovat

Žůžo článek =)

15 DominiQa | Web | 6. února 2010 v 15:43 | Reagovat

[13]: no to přesně nevím...

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama