Chci poprosit vás všechny co ještě nehlasovali, aby mi prosím hlásly na těchto odkazech:) →

Potřebujete někde hlásnout? nebo něco jiného ? Pište do →Reklamy

Hodnotím vaše blogy | Volte obrázek na červenec | Hot or Not - July

Reklamy výherců VGS:

↓↓↓
od: 08/05-2010 do: 08/07/2010

Hodnocení blogu 0.08 - Anya

10. dubna 2010 v 21:59 | DominiQa |  Hodnotím vaše blogy
První dojem :
/10

Design :
/10
Podle mě velmi pěkný. Krásné barvy, hnědá je na designu moc pěkná a navíc ladí s obrázkem. 

Články:
/10
Vidím že se snažíš přidávat co nejčastěji a chápu že když jeden den nemůžeš je to v pořádku :) To se mi taky stává :) Jinak články jsou velmi pěkné :¨)

Menu:
/10
Velmi pěkné menu a popisky, ale možná by bylo lepší je nedělat klikací a napsat pod ně rubriky co jsou pod obrázkem. Takhle je totiž moc popisků u sebe a žádná mezera :)

Návštěvnost:
/10
koukám, že návštěvnost docela jde :)

Celkové hodnocení : 43/50
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Miss-Sara | Web | 11. dubna 2010 v 9:46 | Reagovat

ahojky sbéénko
dneska je neděle chjo
co budeš dělat ?
k nám přijede babička ........teta
ty kitičky jsou moc hezkýý
tak se měj papíq

2 *-*maggie*-* a ♥...CrAzY-MaGgIe... ♥ | E-mail | Web | 11. dubna 2010 v 13:49 | Reagovat

Ahojky, na mém blogu je VELKÝ ZÁPIS AFFS!!!! Z 20 si nechám jen 15! Tak se 100% rychle zapiš!!!!! Jo a je nová admin :D Více na blogu!!!!!

3 *-*maggie*-* a ♥...CrAzY-MaGgIe... ♥ | E-mail | Web | 11. dubna 2010 v 13:50 | Reagovat

*Pozastavení? Minulost....*
Ahojky, na mém blogu je VELKÝ ZÁPIS AFFS!!!! Z 20 si nechám jen 15! Tak se 100% rychle zapiš!!!!! Jo a je nová admin :D Více na blogu!!!!!

4 mája | Web | 11. dubna 2010 v 16:15 | Reagovat

wow....máš nádhernej design.. :-)

5 Anya | Web | 11. dubna 2010 v 16:20 | Reagovat

teda takové hodnocení děkuji a s tím menu máš pravdu. Už asi tak 2 týdny chci nový dess, ale není moc času.

6 Alex | Web | 11. dubna 2010 v 18:02 | Reagovat

děkuju :)
hezkej desS:)

7 yow_xoxo | Web | 11. dubna 2010 v 21:05 | Reagovat

moc krásný new design ;-) promiň že jsem tu dlouho nebyla ... a jak pak se dneska máme ?? :-D  :-D

8 LanQka | Web | 12. dubna 2010 v 9:34 | Reagovat

další skvělé hodnocení :-D

9 Barča-Tvoje Affítko,které tě má rádo♥!!! | Web | 12. dubna 2010 v 14:26 | Reagovat

Pěknej design:))
Potřebuju poradit tady->http://barca-goldmannova.blog.cz/1004/s-cim-mam-udelat-layout ..Díky:))

10 Barča-Tvoje Affítko,které tě má rádo♥!!! | Web | 12. dubna 2010 v 14:27 | Reagovat

[8]: souhlas:)

11 Kajunka13 | Web | 12. dubna 2010 v 16:31 | Reagovat

Obíhám. Ahojky jak pak se máš?? :-)

12 Lady-Lucy...YouR AfF | Web | 12. dubna 2010 v 17:54 | Reagovat

všude jsem ti hlásla

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama